Ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης

Ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης

Αυτά είναι τα νέα μέλη του Δ.Σ. 

Στις 10 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο στην ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ.. Τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν τα παρακάτω:

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και αποτελείται από τους εξής:

  • Πρόεδρος του ΔΣ ορίστηκε ο Βαβουράκης Νικόλαος του Ιωσήφ,
  • Αντιπρόεδρος του ΔΣ ορίστηκε η Φιλία Μαρία Νεονάκη του Κωνσταντίνου,
  • Γραμματέας του ΔΣ ορίστηκε ο Φωτάκης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου,
  • Ταμίας του Συλλόγου ορίστηκε ο Καλαθάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου,
  • Μέλη του Συλλόγου ορίστηκαν οι Σφακιανάκης Σταύρος του Ελευθερίου, Ανυφαντάκη Ελευθερία του Κωνσταντίνου και Ρασούλη Διαμάντη (Μαντώ) του Αποστόλου

Το νέο Δ.Σ., με παρακαταθήκη την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου την περίοδο 2017-2021, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μία δύσκολη συγκυρία για τους εργαζόμενους καθώς, συχνά με αφορμή την πανδημία του COVID-19, οι πιέσεις από τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ εντείνονται όλο και περισσότερο οδηγώντας τις υπηρεσίες και τους συναδέλφους στα όρια της εργασιακής εξουθένωσης. Ο αριθμός των συναδέλφων βαίνει μειούμενος, οι απαιτήσεις, τα καθήκοντα και οι ευθύνες διαρκώς αυξάνονται, η παρατεινόμενη οικονομική κρίση υποδαυλίζει τον κοινωνικό αυτοματισμό εναντίον του κλάδου, ενώ ο απαρχαιωμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες, συχνά ασαφείς και αντικρουόμενες, φορολογικές διατάξεις δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το κρίσιμο για την οικονομία της χώρας έργο μας.

Σε αυτό το ιδιαίτερα δυσχερές εργασιακό περιβάλλον, ο σύλλογος καλείται με κινητήρια δύναμη τη στήριξη των μελών του, να αγωνιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση προκειμένου να βελτιώσει την εργασιακή καθημερινότητα στις υπηρεσίες και να προστατεύσει τους συναδέλφους και τις θέσεις εργασίας τους απ’ τις ανεδαφικές και μη εφαρμόσιμες δομικές επιλογές της Διοίκησης της Α.Α.Δ.Ε., έτσι ώστε να είναι εφικτό να επιτευχθεί ο ανώτερος στόχος όλων: η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather