Από 3 έως 9 Αυγούστου το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων. Μέχρι 31/3 οι συμμετοχές

Από 3 έως 9 Αυγούστου το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων. Μέχρι 31/3 οι συμμετοχές

Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery και το Δήμο Χανίων, διοργανώνει φέτος το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 3 Αυγούστου έως 9 Αυγούστου 2023 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. (Λόγω της περσινής μεγάλης συμμετοχής των καλλιτεχνών, για τη διοργάνωση του 2022 παραχωρήθηκε  στο Φεστιβάλ και ο χώρος του Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης).

Μετά από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, το 6ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη του GuruShots και του LensCulture. Δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η στήριξη αυτή δείχνει την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το Cip Festival σε διεθνές επίπεδο.

Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου. Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν την δουλειά τους για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δουν πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.

www.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com

Επικοινωνία:
694.7725.521
211.4052.138 (17:30 – 21:30)
info@cipfestival.com

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather