Ανακοινώθηκε πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας από την “Terra Creta” στο Κολυμπάρι Χανίων

Ανακοινώθηκε πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας από την "Terra Creta" στο Κολυμπάρι Χανίων

Η Terra Creta με έδρα τα Καμισιανά, Κολυμβαρίου, μέλος της εταιρίας Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕΤ ανακοίνωσε τη δημιουργία του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας Terra Creta! Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η δημιουργία ενός μακροχρόνιου δεσμού μεταξύ των παραγωγών και της  εταιρίας, η οποία θα στηρίζεται στην εμπιστοσύνης και στο κοινό όραμα για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του ελαιόκαρπου και κατά συνέπεια του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου που παράγεται στη χώρα μας (ή στην Κρήτη).

Στην Terra Creta, συμπεριφερόμαστε με σεβασμό στην ελιά, ελαιοποιώντας την στο πρότυπο ελαιουργείο μας, ενώ με την ομάδα έμπειρων γεωπόνων μας συμβουλεύουμε τους παραγωγούς μας για τις σύγχρονες και περιβαντολλογικά βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας.

Η συμμετοχή στο «Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας Terra Creta» θα είναι εξάλλου ο προθάλαμος για τη συμμετοχή στην «Ακαδημία Ελιάς Terra Creta» , σκοπός της οποίας είναι να εκπαιδεύει τους παραγωγούς στην καλλιέργεια της ελιάς μέσω επιστημονικών συνεργατών και με συνεχή παρακολούθηση στους ελαιώνες με χρήση ευφυούς γεωργίας.

Πέρα από τη συμβουλευτική, οι συνεργάτες παραγωγοί έχουν να ωφεληθούν από την έγκαιρη και διασφαλισμένη εξόφληση του ελαιόλαδου τους  καθώς και από στην έκπτωση 50% που δικαιούνται να λάβουν στο φόρο εισοδήματός τους, εφόσον, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία, παραδώσουν το 75% της συνολικής του παραγωγής στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας!

Στο πρόγραμμα δικαιούνται να συμμετάσχουν επαγγελματίες αγρότες (κανονικού ή ειδικού καθεστώτος) συμβατικής ή βιολογικής καλλιέργειας, ενώ οι συμβάσεις οφείλουν να υπογραφούν το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε ο παραγωγός να είναι επιλέξιμος για την έκπτωση φόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να  επικοινωνήστε

στο τηλέφωνο  2821 110524 και στο olivemill@terracreta.gr

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather