Ανακοίνωση Γεωργίου Τσαπάκου για τις περιφερειακές εκλογές

Ανακοίνωση Γεωργίου Τσαπάκου για τις περιφερειακές εκλογές

Την απόφασή του να συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη, γνωστοποίησε με γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Τσαπάκος.

Αναφέρει η σχετική δήλωση του κ. Τσαπάκου αναλυτικά πως «Γνωστοποιώ την απόφαση μου, να κατέλθω στις επικείμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Για Την Κρήτη μας», του νυν κι εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη.
Η μακρά διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησα επί σειρά ετών, από θέσεις ευθύνης, ως Δήμαρχος Θερίσου και ως Δημοτικός Σύμβουλος στο μεγάλο Δήμο Χανίων, η εμπειρία που έχω αποκομίσει από αυτήν τα προηγούμενα χρόνια, με κυρίαρχο ακόμη στοιχείο την δική σας συμμετοχή, αποτελούν το «όχημα» για να επιχειρήσω το επόμενο μεγάλο βήμα.
Θεωρώ σίγουρο, πως έχω ακόμη να προσφέρω πολλά στον τόπο που τόσο πολύ αγαπώ, συμμετέχοντας σε μια «περιφερειακή ομάδα», με ξεκάθαρο αποτύπωμα, στην Αναπτυξιακή «μετάβαση», ολόκληρης της Κρήτης τα προηγούμενα χρόνια, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Η περιφερειακή αρχή και η συμμετοχή μου σε αυτήν, αποτελεί για εμένα προσωπικά, μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, στη διαδρομή μου.
Ζητώ δημόσια την στήριξη σας, στη νέα μου προσπάθεια, κρίνοντας με καθαρά Αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά».

Γιώργος Τσαπάκος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Π.Ε. Χανίων «Για την Κρήτη μας»»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather