Αμέσως μετά το lock down ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Αμέσως μετά το lock down ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι χειμερινές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου, υπό την προϋπόθεση ότι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας θα το επιτρέπει.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι ημερομηνίες αυτές φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», δεδομένου ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν παραδοσιακά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Φεβρουαρίου.

Click in shop

Μετά το click away που εφαρμόστηκε στη χώρα, έρχεται το click in shop. Εξετάζεται να εφαρμοστεί στη χώρα μας με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό.

Στόχος είναι το νέο μοντέλο να εφαρμοστεί από τις 11 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει το νέο απαγορευτικό που τέθηκε σε ισχύ χθες Κυριακή, να συμπέσει, δηλαδή, με τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο.

Αν τελικά επιτραπεί η λειτουργία των εμπορικών με το νέο σύστημα, ο καταναλωτής θα κλείνει ραντεβού, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, και θα μπορεί να επισκέπτεται το κατάστημα σε προκαθορισμένο χρόνο και για περιορισμένη χρονική διάρκεια έχοντας όμως την δυνατότητα να δοκιμάσει τα είδη ένδυσης και υπόδησης που επιθυμεί, εντός του καταστήματος.

Όμως, ο αριθμός των πελατών μέσα στο κατάστημα θα είναι απολύτως συναφής με τα τετραγωνικά του.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather