Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Ξεκινάμε μαζί σήμερα για το αύριο των Χανίων!»

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Ξεκινάμε μαζί σήμερα για το αύριο των Χανίων!»

Τη βεβαιότητά του ότι την Κυριακή οι πολίτες θα δώσουν μια μεγάλη και καθαρή νίκη στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε στην κεντρική του ομιλία στον Κάτωλα, χθες το βράδυ, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. «Θα μας δώσετε τη μεγάλη αυτή νίκη γιατί έχετε μνήμη, θυμάστε και συγκρίνετε. Θυμάστε καλά την Ελλάδα του 2019.  Και αν κάτι σας διέφευγε, φρόντισαν οι ίδιοι άνθρωποι να σας τα ξαναθυμίσουν: οι “Δήμητρες” του κ. Βαρουφάκη και τα τοπικά νομίσματα του κ. Τσακαλώτου. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί που τώρα διεκδικούν να φτιάξουν τη λεγόμενη  “προοδευτική διακυβέρνηση” από την πρώτη Κυριακή. Οι ίδιοι, απαράλλακτοι και αμετανόητοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, απευθυνόμενος στο μεγάλο πλήθος των συγκεντρωμένων φίλων και υποστηρικτών του που είχαν γεμίσει από νωρίς τον Κάτωλα.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., κάνοντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, τόνισε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποίησε όλα όσα είχε εξαγγείλει: «Αυτό επομένως μας δίνει τη δύναμη και την αξιοπιστία να ζητήσουμε από τους πολίτες να μας δώσουν ξανά την εντολή διακυβέρνησης. Όπως ακριβώς η Ελλάδα του 2023 είναι μια άλλη Ελλάδα από αυτή του 2019, έτσι ακριβώς και η Ελλάδα του 2027 θα είναι ακόμα πιο διαφορετική, ακόμα καλύτερη από την Ελλάδα του 2023! Δεν είναι απλή υπόσχεση, είναι δέσμευση με εγγύηση τα όσα ήδη έχουμε καταφέρει».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στη δική του υποψηφιότητα υπογραμμίζοντας: «Στέκομαι εδώ απόψε απέναντί σας, συγκινημένος από την παρουσία σας, για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ζητάω τη στήριξή σας. Έχουμε συναντηθεί ξανά στα εκλογικά μονοπάτια της Περιφέρειας Κρήτης. Πρώτα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και έπειτα ως υποψήφιος περιφερειάρχης. Με στηρίξατε και τις δύο φορές και με τιμήσατε να σας εκπροσωπώ για σχεδόν δέκα χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Έχω εφόδιό μου αυτή την εμπειρία που με έκανε γνώστη των σε βάθος των προβλημάτων όλου του νησιού και ειδικά των Χανίων. Αυτή τη γνώση και την εμπειρία σας ζητώ τώρα να μου δώσετε τη δύναμη να τη αξιοποιήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή για τα συμφέροντα του τόπου μας και των ανθρώπων του».

Απευθυνόμενος ειδικά στους νέους ανθρώπους ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ανήκω κι εγώ σε αυτή τη γενιά που είδε τα όνειρά της να απομακρύνονται, τις προοπτικές της να σκοτεινιάζουν και να συρρικνώνονται. Νιώσαμε στο πετσί μας και το καταλάβαμε πολύ καλά ότι χρειάζεται κόπος, γνώση και προσπάθεια για να ορθοποδήσουμε εμείς, για να σταθεί όρθια η κοινωνία και η χώρα.  Σε εμάς, λοιπόν, και στους νεότερούς μας απευθύνομαι απόψε: έχει έρθει η ώρα να πάρουμε το μέλλον μας στα δικά μας χέρια. Αυτή την Κυριακή θα είναι η μαζική συμμετοχή της νέας γενιάς εκείνη που θα δώσει τις απαντήσεις που ψάχνουμε. Θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν απολίτικες γενιές, υπάρχουν πολιτικές που δεν τις συγκινούν».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη συγκέντρωση και δεσμεύθηκε απέναντί τους: «Θα είμαι πάντα για εσάς ο Αλέξανδρος που γνωρίσατε και ξέρετε, πάντα παρών για τις ανάγκες του τόπου μας και τους ανθρώπους του. Ξεκινάμε μαζί σήμερα για το αύριο των Χανίων!».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather