Αγαστή η συνεργασία μεταξύ του ΟΑΚ, της ΠΕΔ και της ΕΕΤΑΑ

Αγαστή η συνεργασία μεταξύ του ΟΑΚ, της ΠΕΔ και της ΕΕΤΑΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (Π.Ε.Δ.Κ.) κ. Γιάννη Κουράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), κ. Σπύρο Σπυρίδωνος, είχε την Δευτέρα 07/12/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, παρουσία και του Γραμματέα της Π.Ε.Δ. Κρήτης και Δημάρχου Πλατανιά, κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των τριών φορέων (Ο.Α.Κ., Ε.Ε.Τ.Α.Α. και Π.Ε.Δ.Κρήτης), με κυρίαρχο αυτό των θεμάτων Ανάπτυξης σε επίπεδο Κρήτης.

Όπως επισημάνθηκε, η σύμπραξη αυτή, μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικά αποτελέσματα και ν’ αποτελέσει το «κλειδί» για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων, που χρονοτριβούσαν, προκαλώντας σημαντικές δυσλειτουργίες  στους Ο.Τ.Α. ολόκληρης της Κρήτης.

«Οι συνεργασίες αποτελούν το βασικότερο «εργαλείο» με το οποίο πορευόμαστε στον Ο.Α.Κ.. Έχουμε καταλάβει όλοι πως μέσα από τις ουσιαστικές και με ξεκάθαρους όρους συμπράξεις, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αυτό προκύπτει και από την σημερινή συνάντηση με την Π.Ε.Δ.Κρήτης – που ούτως ή άλλως συνεργαζόμαστε στενά, αλλά και με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης που μας συνδέουν πολλά και μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά, ο Διευθύνων Σύμβουλους του «οργανισμού», κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather