Αυτοψία Άρη Παπαδογιάννη σε εγκαταστάσεις του Τ.Ο.Ε.Β. Μεσκλών

Αυτοψία Άρη Παπαδογιάννη σε εγκαταστάσεις του Τ.Ο.Ε.Β. Μεσκλών

Αυτοψία σε εγκαταστάσεις τουΤοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Μεσκλών, πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Σε συνέχεια των επαφών που είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την διοίκηση του Τ.Ο.Ε.Β. Μεσκλών, ο κ. Παπαδογιάννης επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στο Πηγάδι της Αγίας Παρασκευής, στο Αντλιοστάσιο – Πηγή Παναγιάς καθώς και στην Πηγή στα Κεφαλοβρύσια.

Στην διάρκεια των επιθεωρήσεων, ο κ. Παπαδογιάννης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης που τον συνόδευαν, διαπίστωσαν μια σειρά από ζητήματα που υπάρχουν στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, για τα οποία οι υπηρεσίες του Ο.Α.Κ. θα προσπαθήσουν να συνδράμουν, προκειμένου αυτά ν’ αντιμετωπιστούν στο μέτρο του εφικτού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., ήρθε παράλληλα σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη και συμφώνησαν από κοινού, να πραγματοποιηθεί – εντός των επόμενων ημερών – συνάντηση στις εγκαταστάσεις του «Οργανισμού» στην διάρκεια της οποίας, θα αναζητηθούν ευρύτερες λύσεις, οι οποίες μπορούν να δρομολογηθούν μέσα από την συνεργασία του Ο.Α.Κ., με τον Δήμο Πλατανιά και τον Τ.Ο.Ε.Β. Μεσκλών.

«Με τον Τ.Ο.Ε.Β. Μεσκλών, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Μέσα από τις συναντήσεις που προηγήθηκαν της σημερινής αυτοψίας, αναζητούμε «τεχνικές» λύσεις που μπορούν να περιορίσουν κάποια από τα λειτουργικά προβλήματα του Τ.Ο.Ε.Β.. Συμφωνήσαμε τις αμέσως επόμενες  ημέρες, να γίνει προτεραιοποίηση των καταγεγραμμένων αναγκών, προκειμένου στη συνέχεια να καταλήξουμε στις βέλτιστες παρεμβάσεις.», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού ΑνάπτυξηςΚρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.   

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather