3ος Περίπατος στην Τέχνη στο μονοπάτι του Βαλσαμιώτη

3ος Περίπατος στην Τέχνη στο μονοπάτι του Βαλσαμιώτη

Ο Δήμος Πλατανιά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνουν τον 3ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη στο Βατόλακκο.

Στο τριήμερο εκδηλώσεων στις 23, 24 και 25 Αυγούστου του 2019 σαράντα Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη στο Βατόλακκο, κάτω απ’ τη σκιά των δέντρων δίπλα στο ποτάμι.

Σε αυτόν το περίπατο θα τους δείτε να ζωγραφίζουν, να υφαίνουν σε αργαλειό, να δίνουν σχήμα στον πυλό, να σκαλίζουν την πέτρα και το ξύλο, να φτιάχνουν παραδοσιακά αντικείμενα , να δημιουργούν διακοσμητικά από φυσικά υλικά και τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τη στιγμή.

Θα απολαύσετε τη φύση και θα μπορέσετε να ξαποστάσετε στο παραδοσιακό καφενεδάκι στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής ενάμιση χιλιομέτρου, καθώς θα υπάρχουν δράσεις με τη συμμετοχή των επισκεπτών. Εκεί θα ακούσετε, ρεμπέτικη ζωντανή μουσική τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά για ένα κεφάτο κλείσιμο αυτής της γιορτής της Τέχνης.

Με χαρά σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί αυτόν τον ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ.

Ώρα έναρξης:

Παρασκευή 23/08/19 17:00

Σάββατο 24/08/19 11:00

Κυριακή 25/08/19 11:00

Είσοδος ελεύθερη

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather