1ο Επιστημονικό συνέδριο φυσικοθεραπείας στο Ηράκλειο

1ο Επιστημονικό συνέδριο φυσικοθεραπείας στο Ηράκλειο

To περιφερειακό τμήμα Ηρακλείου -Λασιθίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος, και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας με θέμα «Κλινικός Συλλογισμός και Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Παθήσεων και Κακώσεων του Κάτω Άκρου» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αλλά και στην Κρήτη.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου αξιόλογοι Επιστήμονες, Ιατροί και Φυσικοθεραπευτές από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν και θα αναπτύξουν τα νεότερα ιατρικά και θεραπευτικά δεδομένα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κάτω άκρου.

«Με επιστημονική  τεκμηρίωση και εμβάθυνση στη σύγχρονη Φυσικοθεραπεία θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους συμπολίτες μας και να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας.

Φιλοδοξία μας είναι η επιτυχία του 1ου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας να είναι η απαρχή της καθιέρωσης ως θεσμού των Επιστημονικών Συνεδρίων Φυσικοθεραπείας και όχι μόνο στην Κρήτη μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του το περιφερειακό τμήμα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather