Προετοιμάζονται για την υποδοχή των επιβατών κρουαζιέρας στα Χανιά

Προετοιμάζονται για την υποδοχή των επιβατών κρουαζιέρας στα Χανιά

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στον χώρο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, κοινή σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς σε θέματα κυκλοφοριακών συνθηκών από και προς το λιμάνι της Σούδας, προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα η εξυπηρέτηση των επιβατών κρουαζιέρας, οι οποίοι αναμένεται να αρχίσουν να καταφθάνουν από τον Απρίλιο.

Στη σύσκεψη υπήρξε θετικό κλίμα και όλοι δεσμεύθηκαν να σχεδιάσουν έτσι τις κινήσεις τους ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στη διακίνηση των επιβατών κρουαζιέρας που καταφθάνουν στο λιμάνι της Σούδας με τα κρουαζιερόπλοια, και η παραμονή τους στην περιοχή των Χανίων να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για αυτούς.

Στη σύσκεψη, που συντόνιζε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Γιάννης Ζερβός, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι αντιδήμαρχοι Χανίων Μιχάλης Τσουπάκης και Γιάννης Γιαννακάκης, εκπρόσωποι φορέων όπως η Τροχαία Χανίων, το Λιμεναρχείο, οι ναυτικοί πράκτορες, Σωματεία των μεταφορέων της πόλης π.χ. Ταξί, ΚΤΕΛ, κλπ.

Τα κρουαζιερόπλοια που αναμένονται να καταφθάσουν στα Χανιά (λιμάνι Σούδας και Ενετικό λιμάνι) κατά τους τρεις πρώτους τουριστικούς μήνες, είναι τα ακόλουθα:

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather