Ο δήμος Πλατανιά έκοψε την πίτα του

Ο δήμος Πλατανιά έκοψε την πίτα του

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 7 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πλατανιά, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου κ.κ. Δαμασκηνού και των Ιερέων των ενοριών Γερανίου και Πλατανιά.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Επίσκοπος κ.κ.Δαμασκηνός, αφού συνεχάρη τον Δήμαρχο, τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του Δήμου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν  για το σύνολο των δημοτών, τους ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία και καλή δύναμη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλογερής, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, είπε ότι με τον Δήμαρχο, που γιορτάζει σήμερα, έχουν τα ίδια χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και του ευχήθηκε  καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που  κι αυτός επιτελεί.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, αφού έκανε αναφορά στις καταστροφές από τις θεομηνίες, αλλά και στο έργο που έχει επιτελεσθεί κατά το 2019,ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την ανταπόκριση στην εκτέλεση των  καθηκόντων τους, ζητώντας τους παράλληλα στη νέα χρονιά που ξεκίνησε, το 2020 να ανταποκριθούν με την ίδια αποτελεσματικότητα , προκειμένου, μια σειρά από έργα που έχουν προγραμματισθεί σε όλους τους τομείς, να ολοκληρωθούν.

Ακολούθησε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με έναν υπάλληλο να κερδίζει το δώρο των 4 ημέρων ειδικής άδειας και μία υπάλληλο να κερδίζει το δώρο του Δημάρχου, που ήταν ένα πολυμηχάνημα (εκτυπωτής-φωτοτυπικό-σαρωτής-fax).

Τέλος ο Δήμαρχος  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του δήμου για το δώρο που για άλλη μία φορά του πρόσφεραν, καθώς και τα μέλη της δημοτικής του ομάδας, για το δικό τους δώρο.

Παρών στην εκδήλωση ήταν επίσης μεταξύ άλλων η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων κα Ελένη Δοξάκη, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων και οι υπάλληλοι του Δήμου Πλατανιά και των Νομικών του προσώπων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather