14ο διεθνές συμπόσιο στον τομέα της διαγνωστικής στα Χανιά

14ο διεθνές συμπόσιο στον τομέα της διαγνωστικής στα Χανιά

Το 14ο Διεθνές Συμπόσιο στον τομέα της Διαγνωστικής για Ηλεκτρικές Μηχανές, Ηλεκτρονικά Ισχύος και Συστημάτων Οδήγησης, το οποίο έχει καθιερωθεί σαν τακτικό διετές συνέδριο από το 1997, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπής του συνεδρίου, το συνέδριο διαρκεί 4 ημέρες και θα αποτελέσει σταθμό για την παρουσίαση και συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία της διάγνωσης και πρόγνωσης σφαλμάτων σε ηλεκτρικές γεννήτριες, ηλεκτρικούς κινητήρες, ηλεκτρονικά ισχύος  και συναφών τομέων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Leptos Panorama Hotel και το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει 2 βασικές παρουσιάσεις (keynote presentations), 2 διδακτικά σεμινάρια (tutorial sessions), 11 τακτικές και 5 ειδικές συνεδρίες όπου θα παρουσιαστούν 92 ερευνητικές εργασίες από 33 διαφορετικές χώρες.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γυφτάκη Κωνσταντίνο και συν-διοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι φορείς: ΙΕΕΕ (Advancing Technology for Humanity), PELS (IEEE Power Electronics Society), IAS (IEEE Industry Applications Society) και IES (IEEE Industrial Electronics Society) και η Megger ως χορηγός βιομηχανίας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather