Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Το ευχαριστήριο ενός Χανιώτη προς τον δήμο Χανίων, για ένα πανέμορφο σκυλάκι

 

Η απώλεια του κατοικιδίου, προκαλεί πάντοτε έντονα συναισθήματα, τα οποία μπορούν να συγκριθούν με την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Ένα τέτοιο συναίσθημα ένοιωσε πρόσφατα και ένας χανιώτης, ο κ. Θανάσης Τσακίρης, χάνοντας τον 11χρονο σκύλο του, τον οποίο θεωρούσε ως μέλος της οικογένειάς του. Ο ίδιος αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να υιοθετήσει ένα από τα δεκάδες αδέσποτα σκυλάκια που περιμένουν με αγωνία να βρουν ένα σπίτι. Απευθύνθηκε στον δήμο Χανίων και οι εκεί αρμόδιοι υπάλληλοι τον βοήθησαν να βρει ένα νέο σκυλάκι, στο οποίο θα συνεχίσει να δίνει την αγάπη του.

Ο κ. Τσακίρης, θέλησε μέσω της CretaVoice να μοιραστεί την χαρά του για το νέο μέλος της οικογένειάς του και να ευχαριστήσει δημόσια τους υπαλλήλους του δήμου Χανίων για την συνεισφορά τους:  «Ευχαριστώ το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Δήμου Χανίων, το οποίο μου έδωσε την ευκαιρία να υιοθετήσω ένα πανέμορφο σκυλάκι».

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x