Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Τεχνογνωσία και προσωπικό από τον δήμο Χανίων στην ανάπλαση της παραλίας των Καλυβών

 

Υπεγράφη χθες από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, στο γραφείο του Δημάρχου Χανίων, η προγραμματική σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας για την Πράξη, με τίτλο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου του οικισμού Καλυβών από τον ποταμό Ξυδά έως το τέλος του σχεδίου πόλεως».

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης ο Δήμος Χανίων θα διαθέσει τεχνικό προσωπικό, ώστε να ενισχύσει την επιβλέπουσα υπηρεσία του Δήμου Αποκορώνου, για την όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε: “Υπογράψαμε σήμερα την προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αποκορώνου, με την οποία οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες συνδράμουν τον Δήμο Αποκορώνου για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου. Ο Δήμος Χανίων ως μητροπολιτικός Δήμος εκ του Νόμου αλλά και ως πολιτική βούληση συνδράμει σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Η καλή συνεργασία μας με το σύνολο των δημοτικών αρχών είναι η βάση των ενεργειών μας, ώστε να καταφέρουμε από κοινού να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε είτε λόγω της υποστελέχωσης, είτε λόγω της έλλειψης πόρων και της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι όλοι οι αιρετοί πρέπει να λειτουργούν σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης”.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αποκορώνου δήλωσε: “Ο Δήμος Αποκορώνου έχει απολέσει την τεχνική του επάρκεια, απευθυνθήκαμε, λοιπόν, στον όμορο μητροπολιτικό Δήμο, τον Δήμο Χανίων, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά μας, ούτως ώστε και εμείς με τη σειρά μας να δημοπρατήσουμε και να υλοποιήσουμε το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου των Καλυβών. Πρόκειται για ένα έργο, που θα δώσει μια νέα αισθητική στην περιοχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξή της. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο και τον Δήμο Χανίων για την ανταπόκρισή τους αυτή, που δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνεργαζόμαστε εμείς οι αυτοδιοικητικοί, προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διαδημοτική συνεργασία”.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x