Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Συνάντηση Καλογερή με το Δ.Σ. Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων

 

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Χανίων, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο, Γιάννη Κουκουράκη, τον γενικό γραμματέα, Μανώλη Κασαπάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννη Παυλάκη και Αλέξανδρο Καψαλάκη, είχε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του νομού με ιδιαίτερη αναφορά στην Παλαιά Εθνική Οδό και τον ΒΟΑΚ. Ζητήθηκε επίσης η πραγματοποίηση συσκέψεων παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων που άπτονται του τουρισμού σε επίπεδο νομού, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων έλαβε γνώση των ζητημάτων που τέθηκαν και ενημέρωσε ότι θα δρομολογηθεί η λύση για αυτά που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Για το ζήτημα των συσκέψεων εξέφρασε θετική άποψη τονίζοντας ότι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού, η λύση των προβλημάτων και η εφαρμογή στοχευμένων πρωτοβουλιών θα συνδράμουν καθοριστικά στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νομού.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x