Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Συμπαρίσταται στα αιτήματα των αγροτών το Δ.Σ. Πλατανιά

 

Εν μέσω των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου των Χανίων και ολόκληρης της χώρας που βάλλεται από καταιγισμό  οικονομικών μέτρων, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά κατά την Τακτική του Συνεδρίαση στις 12/02/2019, ενέκρινε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών που καταγγέλλουν και τάσσονται «κατά» των μέτρων υπερφορολόγησης και υπέρογκης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών τους.

  Επειδή στη σημερινή εποχή της κρίσης, ο πυλώνας Αγροτική Ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά καταδικάζει την προωθούμενη ποινικοποίηση των αγροτικών αγώνων, καταγγέλλει την εφαρμογή των νέων μέτρων, ως καταστροφικών για τον αγροτικό κόσμο και τους παραγωγούς της χώρας, στηρίζει τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών – παραγωγών, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και στην έξοδό της από την οικονομική κρίση».

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και να αποσταλεί στο γραφείο του κ. Πρωθυπουργού, στους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στους κ.κ. βουλευτές του νομού Χανίων, στον κ. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στον κ. Περιφερειάρχη Κρήτης και στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x