Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Σήμερα ορκίζεται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στην πλατεία Κατεχάκη

 

Με πρόσκληση που υπογράφει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, καλούνται τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής Χανίων, να παραβρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόσκληση είναι η ακόλουθη:

“Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων των Κοινοτήτων με πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) μόνιμων κατοίκων και των Προέδρων των Κοινοτήτων με πληθυσμό κάτω των τριακοσίων(300) μόνιμων κατοίκων για ορκωμοσία

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη της νέας Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 29/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων, καλείστε για την προβλεπόμενη από το νόμο (άρθρο 52 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ Α’ 87, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 40 του Ν. 4555/2018 ΦΕΚ Α’ 133) ορκωμοσία, στη πλατεία Κατεχάκη (δίπλα στο ΚΑΜ), σε δημόσια συνεδρίαση, στις 26/8/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ”

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x