Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ντοκιμαντέρ με θέμα την ελιά και το ελαιόλαδο από το RTL στους ελαιώνες του Πλατανιά

 

Στη Μνημειακή Ελιά των Βουβών και στην Υψωμένη Ελιά του Βατόλακκου του Δήμου Πλατανιά βρέθηκε το μεγάλο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL, στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ με θέμα την ελιά και το κρητικό ελαιόλαδο, το φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, την αειφόρο ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή.

Στο γύρισμα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις Βούβες, παραβρέθηκε και παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με τα παραπάνω,  ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος δώρισε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ από ένα φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί όχι μόνο μέσω του δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού RTL αλλά και άλλων τηλεοπτικών  δικτύων και διαδικτυακών καναλιών, τα οποία παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές, σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, γεγονός που αποτελεί  σημαντική διαφήμιση και προβολή τόσο του κρητικού ελαιολάδου όσο και του τόπου μας.

 

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x