Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Η τελική σύνθεση του συνδυασμού “Για τα Χανιά” του Παναγιώτη Σημανδηράκη

 

Σε ενθουσιώδες κλίμα έγινε χθες το απόγευμα στο Πρωτοδικείο Χανίων η κατάθεση της δήλωσης συνδυασμού των 98 υποψηφίων της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Σημανδηράκη. Η κίνηση θα συμμετάσχει με δικό της ψηφοδέλτιο και στις εκλογές για την ανάδειξη συμβούλων της κοινότητας Χανίων.

Πρόκειται για μια νέα συνεκτική και πολυσυλλεκτική ομάδα υποψηφίων, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 χρόνια, που την αποτελούν Χανιώτισσες και Χανιώτες με ευδιάκριτο αποτύπωμα και διαδρομή στην τοπική κοινωνία, σε επιστημονικούς, κοινωνικούς, επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς χώρους δράσης, φορείς και συλλογικότητες. Στην πλειοψηφία τους είναι ενεργοί πολίτες, με παρουσία στα κοινά, που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Από το σύνολο των 98 υποψηφίων, οι 75 καλύπτουν τον μέγιστο προβλεπόμενο αριθμό υποψηφίων στον συνδυασμό για το δημοτικό συμβούλιο Χανίων και οι 23 τον αντίστοιχο αριθμό για το συμβούλιο της κοινότητας Χανίων. Περιλαμβάνονται 57 άνδρες και 41 γυναίκες.

 

 

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x