Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Η διευθύντρια της ΥΠΕ Κρήτης, επισκέφθηκε το τριήμερο του Πάσχα όλα τα νοσοκομεία του νησιού

 

Όλα τα νοσοκομεία του νησιού επισκέφθηκε, το εορταστικό τριήμερο, η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η κ. Λένα Μπορμπουδάκη το βράδυ της Ανάστασης αντάλλαξε ευχές με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο ΤΕΠ και στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Την Κυριακή του Πάσχα βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, του ΓΝ Ρεθύμνου και ΓΝ Χανίων όπου τους ευχαρίστησε για τη σημαντική προσπάθεια τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ευχόμενη υγεία, ευτυχία και ψυχική ηρεμία.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ευχήθηκε στους εργαζόμενους των τεσσάρων νοσοκομείων του Λασιθίου, ΓΝ Αγ. Νικολάου, ΓΝ-ΚΥ Σητείας, ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας, ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία, δίνοντας την υπόσχεση ότι η προσπάθεια συνεχίζεται από κοινού για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στον τόπο μας.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεών της η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ είδε όλες τις υποδομές για την διαχείριση περιστατικών με κορωνοϊό και επιβεβαίωσε, για ακόμη μια φορά, την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

Το μήνυμα της κας Μπορμπουδάκη στις διοικήσεις των νοσοκομείων και στους ανθρώπους όλων των δομών της δημόσιας υγείας ήταν ότι η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης είναι εδώ για όλους εσάς, για να βγούμε αλώβητοι από τη μάχη αυτή. Τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την υπευθυνότητα τους, ευχόμενη χρόνια πολλά, καλά και φωτεινά σε όλους.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x