Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Ημερίδα για την ιλαρά στο νοσοκομείο Χανίων, παρουσία του αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ημερίδα για την ιλαρά στο νοσοκομείο Χανίων, παρουσία του αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ

 

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη νόσο της Ιλαράς διοργανώνει το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων).

Η εκδήλωση –η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 13:00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Κωστής Νικηφοράκης» στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Παιδίατρος κ. Αγάπιος Τερζίδης, με θέμα της ομιλίας του: «Επιδημία Ιλαράς 2016 – 2018».

Ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ θα παρουσιάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα της διετίας 2016 -2018, τα οποία αφορούν την εξέλιξη της νόσου της Ιλαράς στην Ελλάδα ενώ θα αναλύσει τον ρόλο του εμβολιασμού στην πρόληψη της νόσου.

Με την παραπάνω εκδήλωση εγκαινιάζεται η συνεργασία του Επιστημονικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γ.Ν. Χανίων με το ΚΕΕΛΠΝΟ, με στόχο την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας μέσω της ενημέρωσης τόσο των επαγγελματιών Υγείας, όσο και του κοινού.

Η συνεργασία αυτή θα είναι τακτική, ενώ η επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο προγραμματίζεται για τις 9 Μαΐου.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x