Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Δωρεάν συμμετοχή του ΕΒΕΧ σε διαδικτυακή παρουσίαση του δικτύου γυναικών επιχειρηματιών

Δωρεάν συμμετοχή του ΕΒΕΧ σε διαδικτυακή παρουσίαση του δικτύου γυναικών επιχειρηματιών

 

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου μέσα στην πανδημία αναγνωρίζει πως υπάρχει ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση σε θέματα κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης με τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων.

Για το σκοπό αυτό, γίνεται μια δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων στην μετά κορονοϊό ελληνική πραγματικότητα». Στη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα υπάρχουν αναφορές για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα καθώς και για τις βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές για την διαχείριση αυτών των ζητημάτων», τονίζει η Ασπασία Λουπάκη μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΔΕΓΕ και του Επιμελητηρίου Χανίων, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πλατανιά.

Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε όσες περισσότερες ερωτήσεις τεθούν με σκοπό να στηριχθούν οι επιχειρήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά σ’ αυτές τις νέες και απρόσμενες προκλήσεις.

Η διαδικτυακή παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 15:30-16:30.

Δήλωση συμμετοχής:

https://event.webcasts.com/starthere.jsp?ei=1322517&tp_key=3606675e0f

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x