Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Αντώνης Ροκάκης: Να επιστρέψει η μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ στα Χανιά

 

Την ανάκληση της απόφασης του ΕΚΑΒ να αποσύρει από την υπηρεσία την μοτοσικλέτα, η οποία είχε την δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε περιοχές όπου η πρόσβαση του ασθενοφόρου είναι δύσκολη, ζητά από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων Αντώνης Ροκάκης.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Ροκάκη είναι η ακόλουθη:

“Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη ανησυχία στα Χανιά λόγω της απόφασης της Διοίκησης του ΕΚΑΒ να απομακρύνει την μοτοσυκλέτα από την περιοχή μας , η οποία ως γνωστόν αποτέλεσε ένα πάγιο αίτημα των Χανιωτών και μια μεγάλη βοήθεια για τον τόπο μας (απομακρύνθηκε από τα Χανιά στις 20 Αυγούστου 2019).

Όπως γνωρίζετε η ιδιομορφία των Χανίων και κυρίως της Παλιάς Πόλης, είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την απουσία της εν λόγω μηχανής. Πέραν τούτου, τα Χανιά αποτελούν έναν αμιγώς τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Είναι κατανοητό πως οφείλουμε από την πλευρά μας να έχουμε την απαραίτητη αυτάρκεια σε υποδομές και εξοπλισμό υγείας, κάτι που ωστόσο δεν επιτυγχάνεται με την ανωτέρω απόφαση της διοίκησης του ΕΚΑΒ.

Η ανάγκη για την ύπαρξη της μοτοσυκλέτας του ΕΚΑΒ στα Χανιά είναι αρκετά μεγάλη.

Η απόφαση της διοίκησης του ΕΚΑΒ να αφήσει τα Χανιά δίχως μοτοσυκλέτα  άμεσης επέμβασης μας βρίσκει αντίθετους, ενώ θεωρούμε πως είναι αδικαιολόγητη και με αρνητικές συνέπειες για τον τόπο μας.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας”.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x