Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Αναστολή εφαρμογής του άρθρου για τη ναυαγοσωστική κάλυψη ζητά ο Γ.Μαλανδράκης

Αναστολή εφαρμογής του άρθρου για τη ναυαγοσωστική κάλυψη ζητά ο Γ.Μαλανδράκης

 

Την ανάγκη να μετατεθεί χρονικά η εφαρμογή του του Π.Δ. 31/2018 και ιδιαίτερα του επίμαχου άρθρου 7 που αφορά την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών ζήτησε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης από τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό στο περιθώριο της επίσκεψης του τελευταίου στο Δήμο Πλατανιά, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της Μάχης της Κρήτης οι οποίες κορυφώθηκαν με την εκδήλωση στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, – σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πρόσφατα με τον Υπουργό κ. Π. Κουρουμπλή – επισήμανε στον Υφυπουργό τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την αναστολή της εφαρμογής του άρθρου για την τρέχουσα ναυαγοσωστική περίοδο, καθόσον σε άλλη περίπτωση οι τρέχοντες διαγωνισμοί θα καταστούν είτε άκυροι είτε άγονοι ενώ ακόμη και στην περίπτωση που θα τελεσφορήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες, αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί – στην καλύτερη των περιπτώσεων – στο τέλος του καλοκαιριού!

Ο Υφυπουργός κ. Σαντορινιός από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε – σε συνεργασία με τον Υπουργό κ. Π. Κουρουμπλή – να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών ναυαγοσωστικής προστασίας, από τους Δήμους, στο προσεχές διάστημα.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x