Χριστούγεννα με τον Ορειβατικό σύλλογο στο καταφύγιο της Ταύρης

Χριστούγεννα με τον Ορειβατικό σύλλογο στο καταφύγιο της Ταύρης

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του τετραήμερη εξόρμηση με ελεύθερη συμμετοχή, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, στο καταφύγιο του στην Ταύρη, πάνω από το οροπέδιο Ασκύφου, στην επαρχία Σφακίων, από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2018.

Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μικρές και εύκολες πεζοπορίες στην γύρω ορεινή περιοχή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Στην διάρκεια της παραμονής τους εκεί θα συζητήσουν και θα ακούσουν ορειβατικές ιστορίες και θα περάσουν όμορφες στιγμές με καλή παρέα και πολύ εορταστικό κέφι.

Το καταφύγιο θα ανοίξει από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 23/12 και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα και στη συνέχεια μόνο με πεζοπορία με χειμε-ρινό ορειβατικό εξοπλισμό, αρκεί όμως να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον αρχηγό της εξόρμησης, για την παραμονή τους στο καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης και Μάρκος Πενθερουδάκης.

Επίσης τις ίδιες ημέρες θα γίνουν παρόμοιες δραστηριότητες και στο καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού, στην επαρχία Κυδωνίας. Τα μέλη μας που θέλουν να το προσεγγίσουν θα πρέπει να περπατήσουν ως εκεί με χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό και να ενημερώσουν για την παραμονή τους εκεί, τον υπεύθυνο του καταφυγίου κ. Χρήστο Πατεράκη, στο κινητό τηλέφωνο 6973400077.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.