Χανιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Λ. Σούδας

Χανιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Λ. Σούδας

Από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, γνωστοποιείται ότι το τμήμα της Λ. Σούδας απο τα φανάρια του ΣΥΝΚΑ μέχρι τον κόμβο θα παραμείνει κλειστό μέχρι αύριο το απόγευμα Παρασκευή 20-03-2020 και θα ισχύσουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των αυτοκινήτων, μέσω εκτροπής της κυκλοφορίας από γειτονικές οδούς.

Για το τμήμα της Λ. Σούδας από το ΜΑΙΧ μέχρι τον κόμβο της Σούδας θα γίνει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας απο την Δευτέρα 23-03-2020 και ώρα 07.00 π.μ μέχρι την Παρασκευή 27-03-2020 ώρα 20.00 μ.μ.

Εναλλακτικά οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν κατά περίπτωση τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

1. Από Χανιά – μέσω Λ. Μουρνιών ή Λ. Καζαντζάκη προς ΒΟΑΚ – έξοδο προς Σούδα – οδός Παπαναστασίου προς κόμβο της Σούδας – λιμάνι και αντίστροφα.

2. Από Χανιά – οδός Παπαναστασίου – οδός Καράγιωργα – οδός Ακρωτηρίου (Βλητές) – οδός Μαριδάκη (Κάτω Σούδα) – Λ. Σούδας (μέχρι το λιμάνι ή τον κόμβρο της Σούδας) και αντίστροφα.
2. Από Χανιά – Λ. Καραμανλή – οδός Νεροκούρου – βόρειος παράδρομος ΒΟΑΚ-οδός Παπαναστασίου (κόμβος Σούδας και προς λιμάνι) και αντίστροφα

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather