Υποδοχή εκπαιδευτικών & μαθητών του προγράμματος e-twinning, στο Δημαρχείο Χανίων

Υποδοχή εκπαιδευτικών & μαθητών του προγράμματος e-twinning, στο Δημαρχείο Χανίων

Εκπαιδευτικούς και μαθητές της γερμανικής πόλης Nagold της Περιφέρειας του Calw υποδέχτηκαν τη Δευτέρα 23/9/2019, το πρωί, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελένη Ζερβουδάκη.

Καλωσορίζω τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στην πόλη μας και τους συγχαίρω για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα e – twinning, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη”, επεσήμανε ο κ. Σημανδηράκης, υποδεχόμενος τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Ο Δήμαρχος Χανίων παρατήρησε ότι μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης, βελτιώνεται στο σύνολο της η εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση και στην ειρηνική συνύπαρξη των λαών της Ευρώπης.

Ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Χανίων, οι οποίοι συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, προωθώντας προγράμματα, που ενισχύουν τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

 

p2

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather