Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Υπογραφή σύμβασης για έργα αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες, στον Πλατανιά

Υπογραφή σύμβασης για έργα αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες, στον Πλατανιά

 

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 12:30μ.μ,  στα γραφεία του Δήμου στο Γεράνι , θα πραγματοποιηθεί  η Υπογραφή Σύμβασης του  έργου με τίτλο : «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ» προϋπολογισμού δημοπράτησης: 300.000,00 €, μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και της αναδόχου εταιρείας ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΑΕ.

Το έργο αφορά εργασίες που θα εκτελεστούν για την αποκατάσταση τμήματος των ζημιών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 26ης Οκτωβρίου του 2017.

Η πίστωση προέρχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας» και βαρύνει τον κωδικό 64.7333.013 του προϋπολογισμού του Δήμου.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x