Υποβολή προς ένταξη νέων έργων στο Δήμο Πλατανιά

Υποβολή προς ένταξη νέων έργων στο  Δήμο Πλατανιά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Δήμο Πλατανιά, πάρθηκαν αποφάσεις για τη συμμετοχή του Δήμου στο Πρόγραμμα  ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ειδικότερα για τη δημιουργία 13 νέων παιδικών χαρών στα όρια του Δήμου, συνολικού πρ/σμου 360.000,00€, εκ των οποίων τα 217.000,00€ μέσω του προγράμματος και τα υπόλοιπα 143.000,00€ από ιδίους πόρους.

Επίσης εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου στο ίδιο πρόγραμμα  για την συντήρηση σχολικών μονάδων του, πρ/σμου 135.000,00€ εκ των οποίων τα 40.000,00€ θα είναι ίδιοι πόροι του Δήμου.

Σε προηγούμενο επίσης Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασισθεί, η αγορά ενός φορτωτή εκσκαφέα, ενός μικρού φορτωτή πλάγιας ολίσθησης , ενός φορτηγού ανατρεπόμενου με γερανό και αρπάγη, ενός μετακινούμενου κλαδοθρυμματιστή , δύο φορτηγών  pick-up μονής καμπίνας,συνολικού πρ/σμου 435.000,00€ περίπου, εκ των οποίων οι 200.000,00€ θα είναι από ιδίους πόρους.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την προμήθεια δύο μεγάλων απορριμματοφόρων και ενός μικρού, μόνο με ιδίους πόρους του Δήμου, πρ/σμου 300.000,00€

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης , ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο για όλα τα παραπάνω, καθώς και για τις Μελέτες που είναι σε εξέλιξη για τις αναπλάσεις-παιδότοπους σε πέντε τοπικές κοινότητες της παραλιακής ζώνης του Δήμου, ανέφερε ότι  βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα του Δήμου που αφορά προμήθειες  οχημάτων και μηχανοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς  και δημιουργίας κοινωνικών υποδομών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση