Υποβολή αιτήσεων για ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ (ΕΡΑ) Χανίων

Υποβολή αιτήσεων για ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ (ΕΡΑ) Χανίων

Η ΕΡΤ Χανίων επιθυμώντας να συνεχίσει τις επιτυχημένες εκπομπές των τοπικών συλλόγων, φορέων και ακροατών με γενικό τίτλο «ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ» και τη νέα ραδιοφωνική περίοδο, που αρχίζει τον προσεχή Οκτώβριο, καλεί τους συλλόγους, φορείς, ακροάτριες και ακροατές των Χανίων και του Ρεθύμνου που θέλουν να κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή από τις συχνότητές της, να υποβάλουν αίτηση στον Σταθμό, υποβάλλοντας μαζί με την αίτησή και ένα ηχητικό αρχείο-πιλότο της αιτούμενης εκπομπής. ¨Οσοι δεν διαθέτουν  ηχητικό αρχείο-πιλότο, μπορούν να το ηχογραφήσουν στην ΕΡΤ Χανίων.

Η αιτούμενη εκπομπή θα πρέπει να έχει διάρκεια 52 λεπτά περίπου και αφού θεωρηθεί από την Ομάδα Προγράμματος του Σταθμού επαρκής από όλες τις απόψεις (αισθητικής, λόγου, ραδιοφωνικής εμπειρίας κ.λπ.) αποστέλλεται στην αρμόδια Διεύθυνση της ΕΡΤ για την τελική της έγκριση.

Έως 10 εκπομπές, που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Στην διαδικασία επιλογής προηγούνται οι σύλλογοι και οι φορείς και έπονται οι ακροάτριες και οι ακροατές. Από τις ακροάτριες και τους ακροατές θα προτιμηθούν εκείνες και εκείνοι που δεν έκαναν εκπομπή  προηγούμενες ραδιοφωνικές περιόδους.

Οι εκπομπές θα μεταδίδονται με την παρουσία δημοσιογράφου ή παραγωγού ή εκτελούντα χρέη παραγωγού υπαλλήλου της ΕΡΤ στο στούντιο, από τον προσεχή Οκτώβριο έως 30 Ιουνίου 2019, σε εβδομαδιαία, 15-νθήμερη ή μηνιαία βάση.

Οι αιτήσεις είναι έντυπες θα διανέμονται και θα γίνονται δεκτές από την  ΕΡΤ Χανίων, οδός Έλλης 40 Κάτω Σούδα, από 27 Αυγούστου έως και 14 Σεπτεμβρίου 2018, από Δευτέρα έως Σάββατο, τις ώρες 09:00 έως 14:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 28210-80140 και 28210-80190.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.