Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας Μουζουρά στο Ακρωτήρι

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας Μουζουρά στο Ακρωτήρι

Υπεγράφη χθες από τον δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα και τον εκπρόσωπο της  αναδόχου εταιρείας, παρουσία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μουζουρά, Ζαχαρία Καζάκου, του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κουτράκη και υπηρεσιακών παραγόντων, η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση εσωτερικού οδικού δικτύου και πλατείας Λούτρας στον οικισμό Μουζουρά», ύψους μελέτης 193.000 ευρώ.

Το έργο αφορά στην ανάπλαση δρόμων του Μουζουρά, συνδέοντας ουσιαστικά την περιοχή ανάμεσα στην κεντρική εκκλησία του οικισμού και σε τμήματα, που παρουσιάζουν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Στο υπό διαμόρφωση τμήμα βρίσκεται και το αγροτικό ιατρείο της περιοχής, ενώ στο πλαίσιο της ανάπλασης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλακοστρώσεις, ξύλινες κατασκευές, διαμόρφωση χώρων πρασίνου, τοποθέτηση φωτιστικών.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βάμβουκας, στόχος του έργου είναι να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού, καθώς επίσης και να βελτιωθεί η συνολική εικόνα, που παρουσιάζει μια σημαντική περιοχή του Δήμου μας, που διαθέτει αρχιτεκτονικά στοιχεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.