Το Υπερκοπέλι και φέτος, για 9η χρονιά στα Χανιά

Το Υπερκοπέλι και φέτος, για 9η χρονιά στα Χανιά

Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση, θα διεξαχθεί για ένατη χρονιά φέτος, στα Χανιά. 

Πρόκειται για το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι», που διοργανώνει η Αθλητική Παρέα του Ορίζοντα, για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» καθιερώνεται πια ως ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και αγκαλιάζει πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Η πρώτη μέρα, το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη, ξεκινά, για τρίτη χρονιά, με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», ένας αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας επιθυμούν (βλ. παρακάτω λίστα συμμετεχόντων σωματείων). Η χανιώτικη μουσική παρέα Καθ’ ωδών θα συνοδεύει μελωδικά τη διαδρομή ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται διάφορα events γύρω από το πάρκο.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική εμφάνιση από τον Βαλεντίνο Μαρτσελλάκη και την Στέλλα Γεωργακάκ, καθώς και «Πιλάφι Πάρτι» για τους συμμετέχοντες. Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με βραδιά κάμπινγκ, δηλαδή διανυκτέρευση των συμμετεχόντων σε σκηνές στο χώρο των Αγίων Αποστόλων, η μία και μοναδική ευκαιρία κατά τη διάρκεια του χρόνου όπου υπάρχει η δυνατότητα αυτή.

Η 2η μέρα της γιορτής, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ξεκινά με τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού. Στην συνέχεια μουσικό πάρτυ στην παραλία με τους Freak Tones αλλά και dj set και, τέλος, ο διασκεδαστικός αγώνας «Σούπερ ήρωες».

Η συμμετοχή σου προσφέρει στήριξη και αγάπη. Τρέξε να γραφτείς! Τρέξε να στηρίξεις όσους σε έχουν ανάγκη! Ελα να διασκεδάσουμε παρέα και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.yperkopeli.gr και απευθείας στον σύνδεσμο εδώ.

Επίσης στην επίσημη σελίδα στο Facebook «Υπερκοπέλι» ακολουθώντας τον σύνδεσμο της εγγραφής.

Διαφορετικά επισκεφτείτε τα γραφεία του Ορίζοντα (Μανουσογιαννάκηδων 17, τηλ.: 2821079650, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 8:00 – 15:30 & 17:30 – 21:00 και Τρίτη, Παρασκευή 8:00 – 15:30), στο Κατάστημα Αθλητικών Ειδών AQUA FIT (Κορωναίου 4, τηλ.: 2821093498, ώρες καταστημάτων)

Σημείωση: Στο Υπερκοπέλι μπορούν να συμμετέχουν ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ  απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία.

Τα συμμετέχοντα σωματεία στον αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι: Αετοί Κρήτης ΠΑΣΚΑΠ, Αρίων, Διαβάζω για τους Άλλους, Δίκτυο Μαθητικού Εθελοντισμού «Δημόφιλος», Εθελοντικό Σωματείο «Στήριξις», ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Κύτταρο Χαλέπας, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χανίων, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ήπιες Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων, Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύλλογος «Ορίζοντας», Σύμπραξη Φορέων Χανίων, Συνάνθρωπος, Σωματείο ΑΜΕΑ Ν.Χανίων, Santa Run.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.