Το ΜΑΙΧ θα αναλάβει την έρευνα συμπεριφοράς των επισκεπτών, για λογαριασμό του δήμου Χανίων

Το ΜΑΙΧ θα αναλάβει την έρευνα συμπεριφοράς των επισκεπτών, για λογαριασμό του δήμου Χανίων

Προγραμματική σύμβαση που προβλέπει την εκπόνηση έρευνας με τίτλο: “Διερεύνηση του προφίλ επισκεπτών από το εξωτερικό στη Δυτική Κρήτη, μέσω αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης, βαθμός ικανοποίησης από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και προτεινόμενες βελτιώσεις αναβαθμίσεις” υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ), Δρ. Γεώργιος Μπαουράκης.

Σύμφωνα με την σύμβαση, την οποία αναλαμβάνει να εκτελέσει το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, θα διερευνηθεί  η ταξιδιωτική συμπεριφορά, το προφίλ και  οι  προτιμήσεις των αλλοδαπών τουριστών που επισκέπτονται τον Δήμο Χανίων, την τουριστική περίοδο 2020. Επίσης θα αξιολογηθεί ο βαθμός ικανοποίησης τους από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και την τήρηση των μέτρων και κανόνων πρόληψης εξάπλωσης του COVID-19 (κορονωϊού). Έμφαση θα δοθεί και στην συγκριτική αξιολόγηση δεδομένων παρελθόντων ετών που κατέχει και διαχειρίζεται στο ΜΑΙΧ με στόχο την επίδραση της πανδημίας στο brand name της πόλης των Χανίων.

“Είναι σημαντικό σε συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε, να έχουμε πρωτογενή δεδομένα προσβάσιμα σε όλους που θα αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και επιστημονική εγκυρότητα την φυσιογνωμία των επισκεπτών μας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας αλλά και τις αδυναμίες που καλούμαστε να διορθώσουμε” επισήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσόν των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000 ευρώ) συνολικά και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather