Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι Χανιώτες

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι Χανιώτες

Για άλλη μια φορά οι Χανιώτες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και εν μέσω των προβλημάτων της πανδημίας και της καραντίνας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα εθελοντών, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την θεραπεία του μικρού Μιχάλη Πυροβολάκη, ο οποίος πάσχει από την σπάνια ασθένεια SPG50.

Την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση των χρημάτων για τη θεραπεία του μικρού Μιχάλη, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά, ανέλαβε πριν λίγους μήνες η Ομάδα Στήριξης “ΣυνΆνθρωπος”. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι μέσω ανακοίνωσής τους, «μετά από συνάντηση που είχαμε με τους συγγενείς του μικρού που βρίσκονται στα Χανιά, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθειά τους και να βοηθήσουμε τον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης είναι ένα παιδάκι 24 μηνών και πάσχει από Παραπληγία 50, γνωστή ως SPG50. Η πάθηση αυτή είναι σπάνια και οδηγεί στην απώλεια της κινητικότητας σε όλα τα άκρα και την υποβάθμιση της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε δύσκολο για όλους μας, με τη βοήθεια των συμπολιτών μας, μέσω χρηματικών καταθέσεων στους λογαριασμούς που τηρεί το σωματείο μας στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και με δωρεές στους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Νομού Χανίων και Ρεθύμνου, καταφέραμε να συλλέξουμε το ποσό των σαράντα χιλιάδων διακοσίων (40.200) ευρώ , το οποίο και μεταφέραμε στις 11/6/2020 στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό από την οικογένεια Πυροβολάκη.

Τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν για τη θεραπεία του μικρού Μιχάλη, ενώ το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί στον εν λόγω λογαριασμό θα ενισχύσει και τη στήριξη της έρευνας για τη θεραπεία του SPG50, βοηθώντας ταυτόχρονα και άλλα παιδιά να θεραπευτούν.

Για μία ακόμη φορά αποδείξαμε ότι υπάρχει ελπίδα και πίστη για το ΣυνΆνθρωπο. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather