Τον Μάρτιο στην Κρήτη η παρουσίαση της νέας Skoda Octavia

Τον Μάρτιο στην Κρήτη η παρουσίαση της νέας Skoda Octavia

Η Κρήτη αναμένεται να μπει στο επίκεντρο όλου του αυτοκινητικού κόσμου για σχεδόν μισό μήνα, καθώς οι δημοσιογράφοι θα επισκέπτονται το νησί σε ομάδες (group), με απευθείας πτήσεις charter από το Μόναχο της Γερμανίας. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στα μέσα του Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί μετά από περίπου δύο εβδομάδες.

“Απόβαση” στην όμορφη Κρήτη

Ογδόντα δημοσιογραφικά αυτοκίνητα και σαράντα ακόμα υποστήριξης της εκδήλωσης, συνολικά δηλαδή 120, θα κυκλοφορούν συνεχώς, όλες τις ώρες και για περισσότερες από 15 ημέρες στα πιο συναρπαστικά σημεία του νησιού. Οι 1.000 περίπου δημοσιογράφοι που θα φιλοξενηθούν, θα υποστηρίζονται από 100 περίπου άτομα της εταιρείας που έχει αναλάβει την υποστήριξη της εκδήλωσης, στελέχη και τεχνικούς της Skoda.

Οι δημοσιογράφοι θα φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και θα μεταφέρονται στο πολυτελές resort Abaton στη Χερσόνησο, το οποίο θα αποτελεί και το κέντρο των διαδρομών της δοκιμής.

Η σημασία της παρουσίασης για τη χώρα μας

Για εβδομάδες ολόκληρες, όλα τα ειδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτοκινήτου αλλά και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες και site σε παγκόσμιο επίπεδο, θα είναι γεμάτα από εικόνες της νέας Octavia και -φυσικά- της Κρήτης.

Πάντα, στις περιπτώσεις των παγκόσμιων παρουσιάσεων και test drive για τους δημοσιογράφους, οι αυτοκινητοβιομηχανίες και εν προκειμένω η Skoda δημιουργούν ένα πλήρες πακέτο οπτικοακουστικού υλικού.

Οι εικόνες και τα video για δημοσιογραφική χρήση δημιουργούνται στον τόπο της παρουσίασης -δηλαδή στην Κρήτη- και για πάρα πολύ καιρό αποτελούν το μοναδικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Οπότε η προβολή της Κρήτης έχει χρονική συνέχεια και ακόμα πιο μεγάλη διάχυση.

Προφανώς, εκτός από το επικοινωνιακό όφελος της τεράστιας και δωρεάν προβολής που εμμέσως απολαμβάνει η Κρήτη και η Ελλάδα, υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο άμεσο οικονομικό κέρδος και μάλιστα σε μια πολύ χαμηλή τουριστικά περίοδο.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather