Creta Voice.gr

Ειδήσεις από ολόκληρη την Κρήτη και την Ελλάδα

Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Τι θέματα έβαλε στην “ατζέντα” του πρωθυπουργού ο Τάσος Βάμβουκας

Τι θέματα έβαλε στην “ατζέντα” του πρωθυπουργού ο Τάσος Βάμβουκας

 

Έθεσα θέματα στον Πρωθυπουργό που του είχα θέσει και πριν από έναν χρόνο. Τον ευχαρίστησα για την υπόθεση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου, η οποία προχωράει. Έθεσα ωστόσο στον κ. Τσίπρα και ένα νέο ζήτημα, το πρώην πολεμικό μουσείο Χανίων το οποίο κάηκε πρόσφατα και το οποίο αφού ανακατασκευαστεί θα πρέπει να αποτελέσει το νέο Δημαρχείο Χανίων. Θεωρώ ότι ο Πρωθυπουργός θα δει με θετικό “μάτι”, όπως συνέβη και πέρυσι με το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, έτσι και φέτος, το καθολικό αίτημα του χανιώτικου λαού να ανακατασκευαστεί το πρώην Πολεμικό Μουσείο Χανίων και να γίνει το νέο Δημαρχείο της πόλης μας”, δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Στη σύσκεψη έδωσαν το “παρών” οι Υπουργοί Υγείας Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και οι Δήμαρχοι όλων των Δήμων του Νομού Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ανέλυσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της σύσκεψης, τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, ενώ αμέσως μετά το πέρας της ευρείας σύσκεψης, τού παρέδωσε το σχετικό αναλυτικό υπόμνημα του Δήμου Χανίων με τα ζητήματα που απασχολούν τους Δημότες και χρήζουν επίλυσης.

Μάλιστα, μόλις ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον Πρωθυπουργό και στους Υπουργούς, το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων, “Χανιά: Ταξίδι στο Όνειρο”.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, “Έθεσα επίσης στον Πρωθυπουργό το ζήτημα της σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το Αεροδρόμιο Χανίων, το οποίο θα αποτελέσει μέρος του ευρύτερου έργου, της κατασκευής δηλαδή του σύγχρονου ΒΟΑΚ. Τέθηκε τέλος το ζήτημα του Περιφερειακού δρόμου νοτίως των Χανίων που θα λύσει πολλά προβλήματα των πολιτών”.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x