Την ΔΕΥΑΧ επισκέφθηκε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Την ΔΕΥΑΧ επισκέφθηκε ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Χανιά- Επόμενη Μέρα», επισκέφθηκε την Παρασκευή 08/03/2019, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Στη Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Τζινευράκης Μιχάλης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Στεργιάννης Κώστας, Στελέχη της επιχείρησης καθώς και Μέλη του Σωματείου Εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσαν τον κ. Αρχοντάκη για το πρόγραμμα έργων που υλοποιεί η ΔΕΥΑΧ, για έργα που προγραμματίζονται και υλοποιούνται για θέματα λειτουργίας της επιχείρησης καθώς και για τις ζημιές που υπέστη ο Δήμος από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Τα Στελέχη της επιχείρησης αναφέρθηκαν σε μια σειρά από έργα που προγραμματίζονται για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων πάντα ακολουθώντας τους κανόνες της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων: «Έγκριση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Κρήτης.

Ο υποψήφιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διαχρονική καλή λειτουργία της επιχείρησης από την ίδρυση της έως σήμερα η οποία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ποιότητα των εργαζομένων σε αυτή καθώς βέβαια και στη στήριξη των αιρετών διοικήσεων, στον προγραμματισμό τους. Επίσης, ανέφερε ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. έχει ένα σχεδιασμό μακροχρόνιο όποιος ακολουθείται ανεξάρτητα από τα πρόσωπα της αιρετής διοίκησης και είναι ένα μοντέλο επιτυχημένο και προς μίμηση. Τέλος, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία της Επιχείρησης καθώς και προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως στην έλλειψη προσωπικού μετά τη συνένωση του Καλλικράτη. Κάτι που φαίνεται να βρίσκει τη λύση του με την πρόσληψη 70 περίπου ατόμων που ολοκληρώνεται το προσεχές διάστημα.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather