Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στους Κοινωνιολόγους των Χανίων

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στους Κοινωνιολόγους των Χανίων

Tα μέλη του Παραρτήματος Χανίων του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.) πραγματοποίησαν εκλογές το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.

Έπειτα από συνέλευση, ψήφισαν 19 μέλη για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής και τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη η κ. Τσάμη Νεκταρία – Ιωάννα, Αντιπρόεδρος ο κ. Λιόντος Βασίλειος, Γραμματέας ο κ. Αλεξανδρίδης Σαμουήλ, Ταμίας η κ. Μαρματάκη Αρετή και Αναπληρωματικά μέλη η κ. Μαραγκουδάκη Μαρία και ο κ. Μαριδάκης Δημήτριος.

Σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του Σ.Ε.Κ., το Παράρτημα Χανίων σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, έχει ως κεντρικές θέσεις:

  • την πρόσβαση σε κρατικούς και δημόσιους φορείς για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Κοινωνιολόγων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
  • την προώθηση της επιστημονικής-κοινωνιολογικής σκέψης και έρευνας
  • τη διάχυση του επιστημονικού λόγου και την ανάδειξη της συνεισφοράς της Κοινωνιολογίας στη δημόσια συζήτηση και στην ορθολογική κατανόηση των κοινωνικών ζητημάτων και των κοινωνικών φαινομένων
  • την ενεργό συμμετοχή για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather