Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας Χανίων

Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας από το Μουσείο Τυπογραφίας Χανίων

Τον 4ο διεθνή διαγωνισμό αφίσας με θέμα την τυπογραφία, διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι, στα Χανιά, το Μουσείο Τυπογραφίας.
Όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές, οι συμμετοχές αφορούν κυρίως επαγγελματίες και σπουδαστές των γραφικών και εικαστικών τεχνών, αλλά και ερασιτέχνες που μπορούν να μετουσιώσουν τις ιδέες τους σε αφίσα. Οι τριάντα αφίσες που θα διακριθούν από την κριτική επιτροπή θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας. Στόχος του διαγωνισμού αυτού είναι να συνδέσει το παρόν και το μέλλον των γραφικών τεχνών με την τυπογραφία και την ιστορία της.

Οι τρεις πρώτες αφίσες, που θα διακριθούν, θα αποτελέσουν κεντρικό τμήμα της έκθεσης και οι δημιουργοί τους θα λάβουν χρηματικά έπαθλα:

• 1.000 ευρώ ο πρώτος νικητής.

• 700 ευρώ ο δεύτερος νικητής.

• 500 ευρώ ο τρίτος νικητής.

Στην έκθεση, που θα εγκαινιαστεί το Σάββατο, 23 Ιουνίου, στις 19:30, θα παρουσιαστούν τα τριάντα καλύτερα έργα και οι δημιουργοί τους θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι, για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους έως την Κυριακή, 13 Μαΐου, στο email: typography.poster@gmail.com. Η συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα αρχείο κειμένου με το ονοματεπώνυμο του δημιουργού, τον τόπο κατοικίας και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) και -προαιρετικά- μια σύντομη περιγραφή του έργου (έως 100 λέξεις).

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.