Σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων για τον καθορισμό της τουριστικής ζώνης

Σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων για τον καθορισμό της τουριστικής ζώνης

O Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, συγκάλεσε χθες δύο διαδοχικές συσκέψεις, με τους εμπλεκόμενους φορείς στο θέμα του ορισμού της τουριστικής περιοχής του Δήμου Χανίων.

Στίς συναντήσεις παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Χ. κ. Αντώνης Ροκάκης μαζί με μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Βουρλάκης, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Χανίων κ. Γιάννης Μανωλικάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών κ. Γιάννης Παυλάκης, , ο γραμματέας του Συλλόγου Κατοίκων Παλιάς Πόλης κ. Γιατρουδάκης, η κ. Αθηνά Χανιωτάκη εκ μέρους του Συλλόγου Ξενοδόχων, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων, ενώ στην συνάντηση μετείχε και η αρμόδια για θέματα τουρισμού αντιδήμαρχος κ. Ελευθερία Αλιφιεράκη καθώς και ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου.

Την συνάντηση προκάλεσε ο Δήμαρχος Χανίων, λόγω του διαλόγου και των διαφορετικών απόψεων που αναπτύχθηκαν γύρω από αυτό το θέμα.

Οι συζητήσεις έγιναν σε γόνιμο κλίμα και δόθηκε η ευκαιρία να ακουστούν όλες οι πλευρές και τα επιχειρήματα υπέρ των διαφορετικών απόψεων και προβληματισμών ενοψει της λήψης της τελικής απόφασης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση