Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Σύσκεψη για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις καμένες από τις πρόσφατες πυρκαγιές εκτάσεις

Σύσκεψη για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις καμένες από τις πρόσφατες πυρκαγιές εκτάσεις

 

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, τεχνική σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πλατανιά, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, της Αναπληρώτριας Δημάρχου Αποκορώνου, κα Αργυρώ Μπενάκη, στελεχών των προαναφερόμενων Δήμων, της Διεύθυνσης Δασών και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με αντικείμενο τον προγραμματισμό άμεσων παρεμβάσεων στις καμένες δασικές εκτάσεις από την πρόσφατη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή των Βρυσών και του Κακόπετρου.

Αποφασίστηκε η διενέργεια σχετικών αυτοψιών από την Δασική Υπηρεσία μέσα στο επόμενο 10ήμερο και παράλληλα υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης σχετικών δράσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί μετά από δυο εβδομάδες για την οριστικοποίηση των επειγουσών ενεργειών και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησής τους.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x