Σύσκεψη για τις παρεμβάσεις ασφαλείας στον ΒΟΑΚ

Σύσκεψη για τις παρεμβάσεις ασφαλείας στον ΒΟΑΚ

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή με θέμα την ενημέρωση για την πορεία των Μελετών Οδικής Ασφάλειας καθώς και των μελετών αποκατάστασης των κατολισθήσεων στο Β.Ο.Α.Κ. στο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Συγκεκριμένα έγινε ενημέρωση για τις μελέτες σε περιοχές αυξημένης επικινδυνότητας που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο συμβασιοποιημένης Μελέτης Οδικής Ασφάλειας από τον Ο.Α.Κ. ΑΕ και για το στάδιο ωρίμανσης αυτών.

Επίσης αναφέρθηκαν στις μελέτες που εκπονούνται από το ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ στα πλαίσια μελέτης  αποκατάστασης ζημιών κατά τις πρόσφατες θεομηνίες, προκειμένου να γίνει παρέμβαση για επιτάχυνση των διαδικασιών και δημοπράτηση των  έργων με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν,  από τον Ο.Α.Κ. ΑΕ ο Δ/νων Σύμβουλος  κ.Φώτης Καζάσης, και ο Δ/ντης Συγκοινωνιακών Έργων κ.Γιώργος Αγαπάκης, ενώ από πλευράς Περιφέρειας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Αντώνης Παπαδεράκης και η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ. κα Ελένη Δοξάκη.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια, στον επαρχιακό δρόμο  Αλικιανό –Φουρνέ λόγω χωματουργικών εργασιών σε μήκος 400μ (Φούρνος Περράκη), η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, ιδιαιτέρως τις βραδινές ώρες.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather