Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Πλατανιά

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Πλατανιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στα πλαίσια Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2019 .

Στις νύχτες του καλοκαιριού 12 πλατείες χωριών του Δήμου μας έγιναν σημείο συνάντησης όπως παλιά. Βραδιές γεμάτες θερινό σινεμαδάκι με όμορφες ταινίες και το χωριό μια παρέα, στην πλατεία ή στο παλιό σχολείο…

Η δράση ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, “ αγκαλιάστηκε θερμά από τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου για άλλη μια χρονιά και έδωσε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ των χωριών του Δήμου Πλατανιά”.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης , διοργανώνουν τον “ 3ο Περίπατο στην Τέχνη” , την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 17:00μ.μ., το Σάββατο 24 και την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ., έως και αργά το βράδυ, στο τριήμερο των εκδηλώσεων σαράντα Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη στο Βατόλακο, κάτω απ’ τη σκιά των δέντρων δίπλα στο ποτάμι .
  • Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2018 ώρα 19:00μ.μ. ,ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια το Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός-Τουρισμός΄” σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό- Πολιτιστικό Φορέα “ Τα Όμορφα Χωριά μας” & τον Πολιτιστικό Συλλογο Πανεθήμου- Κρύας Βρύσης, διοργανώνουν την “6η Βραδιά Οινογευσίας με κρασιά Χωρικής Οινοποίησης” στην Τ.Κ.Πανεθήμου.

Οι φίλοι του κρασιού καλούνται για έκτη χρονιά να φέρουν το κρασί τους σε ένα διαγωνισμό στο κλίμα του …καλού κρασιού.

Η βραδιά περιλαμβάνει :

Σχολιασμό και βράβευση των κρασιών από ομάδα Οινογευστών,

Σεμινάριο Χωρικής Οινοποίησης,Κρασί και μεζέ ,Λαϊκό Γλέντι με τους : Μαρία Βασιλάκη / τραγούδι, Γιάννη Μάρακα / κιθάρα , Ιάκωβο Σουργουτζίδη / μπουζούκι , Γιάννη Γιαννακάκη / πιάνο

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής και Παράδοση Δειγμάτων στο τηλέφωνο 6948948067

  • Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. ,ο Δήμος Πλατανιά σε πλαίσια το Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός-Τουρισμός΄” , διοργανώνει μια Μουσική Βραδιά “ Στων Τραγουδιών τις Ρίζες” με την Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, στο χώρο της Αρχαίας Ελιάς Βουβών.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather