Συνεχίζονται οι ημερίδες του CSI Institute για μαθητές

Συνεχίζονται οι ημερίδες του CSI Institute για μαθητές

Η ΑΝΕΚ LINES και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE), συνδιοργανώνουν  την τέταρτη διαδραστική ημερίδα για μαθητές και μαθήτριες της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, από τις 10.30 ως τις 12.30, στο Συνεδριακό Κέντρο  της ΑΝΕΚ (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 148) στα Χανιά

Βασικός εισηγητής της δράσης είναι ο Πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος θα ενημερώσει για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών. Φαινόμενα όπως το cyberbullying, ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία θα αναλυθούν από την Κλινική Εγκληματολόγο και Διευθύντρια του  CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου. Επίσης, θα υπάρχει μέριμνα παράλληλης στήριξης και άλλων φορέων όπως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Πρωτοπόρος όπως πάντα ο κος Σφακιανάκης, σ’ αυτήν την ημερίδα,  θα αναφερθεί και στην νέα πρόκληση “TIK TOK” που προσελκύει αλματωδώς νεαρούς χρήστες και τις παγίδες που υποκρύπτει.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather