Συνεχίζονται από Δευτέρα οι εκπτώσεις στα καταστήματα της Κρήτης

Συνεχίζονται από Δευτέρα οι εκπτώσεις στα καταστήματα της Κρήτης

O Εμπορικοί Σύλλογοι Χανίων και Ρεθύμνου ενημερώνουν τα μέλη τους και τους καταναλωτές ότι σύμφωνα με τον νόμο και με αποφάσεις των κατά τόπους  Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2020, θα πραγματοποιηθούν  1 – 15 Μαρτίου 2020 και 1 – 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Έτσι οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο και από Δευτέρα την σκυτάλη παίρνουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις διοικήσεις των εμπορικών συλλόγων, “είναι πολύ σημαντικό να είναι ενήμερο το καταναλωτικό κοινό καθότι οι εκπτώσεις σε αυτήν την περίοδο θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και θεωρούμε πως είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους  καταναλωτές να βρουν είδη πολύ καλά ποιοτικά και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές”.

Λειτουργία καταστημάτων την Κυριακή

Όσο αναφορά την Κυριακή 8-3-2020 τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων όσο και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου αναφέρουν ότι το άνοιγμα των καταστημάτων είναι προαιρετικό. Ωστόσο στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων δεν  προτείνει το άνοιγμα καθότι μετά από στατιστικά στοιχεία που συνέλεξε δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον για τα καταστήματα.

Και οι δυο σύλλογοι καλούν για άλλη μια φορά τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να εκμεταλλευτούν την 15 ήμερη παράταση των εκπτώσεων που ακολουθεί.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather