Συνεργασία Ο.Α.Κ, Δήμου Αποκορώνου και Τ.Ο.Ε.Β. για την ποιοτική αναβάθμιση του αρδευτικού νερού

Συνεργασία Ο.Α.Κ, Δήμου Αποκορώνου και Τ.Ο.Ε.Β. για την ποιοτική αναβάθμιση του αρδευτικού νερού

Η ποιοτική αναβάθμιση της ποιότητας του αρδευτικού νερού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αποκόρωνα, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχε την Τρίτη 11/8/2020 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης με τον Δήμαρχο Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον Πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Δυτικού Αποκόρωνα, κ. Γιάννη Σπανουδάκη.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και για τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση  στην περιοχή από τον Ο.Α.Κ..

Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί, όπως συμφώνησαν όλες οι  πλευρές,  σε παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν την ιδιαίτερα απαιτητική καλλιέργεια του αβοκάντο στην περιοχή.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Ευάγγελος Μαμαγκάκης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης, κ. Ευτύχης Δασκαλάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών, κα. Ευτυχία Βαρδουλάκη και ο Τεχνικός Σύμβουλος Δήμου Αποκορώνου κ. Χρήστος Ριζιώτης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather