Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Συνεδρίασε στα Χανιά η επιτροπή του προγράμματος ΙNTERREG ADRION 2014-2020

Συνεδρίασε στα Χανιά η επιτροπή του προγράμματος ΙNTERREG ADRION 2014-2020

 

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, και παρουσία της κας Ελένης Χατζηγιάννη, Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης, συνεδρίασε χθες η επιτροπή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΙNTERREG ADRION 2014-2020, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Βενιανάκης Δημήτρης, Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ο κ. Δημήτρης Μουντάκης, Μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕΧ, ο κ. Θοδωρής Τσιμρικίδης, Δ/ντης της Εταιρείας Ανάπτυξης Χανίων του ΕΒΕΧ, η κα Χαριτάκη Μακράκη Χρύσα, Συντονίστρια του Προγράμματος για την Π.Ε. Χανίων, όπως και η ομάδα εργασίας του Προγράμματος της Π.Ε. Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής εταίρος του έργου είναι το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, και συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, η INSULEUR, η Ένωση Εμποροβιομηχανικών Επιμελητηρίων Αλβανίας, η Επαρχία της Potenza, το Πανεπιστήμιο Basilicata, η Γενική Συνομοσπονδία Γεωργίας Ιταλίας, το Επιμελητήριο Σερβίας και Ινστιτούτο για Ολοκληρωμένες Λύσεις Ανάπτυξης – Ε-zvod Σλοβενίας.

Αναφορικά με την Κρήτη, το έργο θα βελτιώσει την εξωστρέφεια των τοπικών προϊόντων και των επιχειρήσεων στις νέες αγορές.

Συζητήθηκε η πρόοδος των δραστηριοτήτων ώστε να εξασφαλιστεί η  σωστή υλοποίηση του προγράμματος, με την μέριμνα όλων των εταίρων του προγράμματος ώστε να τηρηθούν οι συµβατικοί όροι και η επιλεξιµότητα των ενεργειών και έργων.

Προτάθηκαν επιπλέον ενέργειες που είναι απαραίτητες για την επιτάχυνση του ρυθµού εφαρμογής του προγράμματος.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x