Συνάντηση του Δ.Σ. του ΟΑΚ με τους εργαζόμενους του Οργανισμού

Συνάντηση του Δ.Σ. του ΟΑΚ με τους εργαζόμενους του Οργανισμού

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, είχε το πρωί της Τετάρτης 28/04/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των δυο πλευρών, έγινε εκτενής αναφορά στα λειτουργικά προβλήματα του Οργανισμού με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού.

Ο κ. Παπαδογιάννης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην σχέση εμπιστοσύνης που επιθυμεί ν’ αναπτυχθεί μεταξύ της διοίκησης, των διευθυντών αλλά και του συνόλου του προσωπικού του Οργανισμού, αναγνωρίζοντας πως το υφιστάμενο προσωπικό, έχει προσφέρει τα μέγιστα, ακόμη και στις πολύ δύσκολες συνθήκες, των τελευταίων ετών.

Ο ίδιος ζήτησε από τους εργαζόμενους «στενή συνεργασία», ενώ δεσμεύθηκε ξεκάθαρα πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, για την προάσπιση των συμφερόντων του συνόλου των εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

«Δίνω μεγάλη σημασία στην ιεραρχία και στον αλληλοσεβασμό, δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας οργανισμός με διαφορετικό τρόπο. Οι διευθύνσεις είναι τα «μέλη» μιας μεγάλης οικογένειας, της οικογένειας του Ο.Α.Κ. και θα πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδογιάννης.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ. έθεσαν στο τραπέζι του διαλόγου, όλα τα ζητήματα που τους αφορούν ενώ παρέδωσαν και σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους, στον κ. Παπαδογιάννη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather