Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με μέλη και εθελοντές του “Ορίζοντα”

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με μέλη και εθελοντές του “Ορίζοντα”

Στο γραφείο του υποδέχθηκε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, χθες, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μέλη και εθελοντές του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο“Ορίζοντας”.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ζερβουδάκη Ελένη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Βαρδάκης Αντώνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

p2

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δράσεις του συλλόγου για την ενημέρωση της κοινής γνώμης αλλά και για την στήριξη των ασθενών μέσω οικονομικών βοηθημάτων, της δημιουργίας ξενώνα για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους αλλά και την σημαντική συνεισφορά εθελοντών στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Χανίων, καλωσορίζοντας τα μέλη και τους εθελοντές είπε χαρακτηριστικά: “Θεωρώ ότι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Χανίων είναι ότι έχουν την ευλογία να έχουν πολλές συλλογικότητες που ασχολούνται με τους ανθρώπους που νοσούν, με τα παιδιά, με τις τέχνες, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Το δικό σας έργο, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το σύνολο της κοινωνίας, είναι σημαντικό καθώς καλείστε να καλύψετε σημαντικές ανάγκες ανθρώπων που νοσούν και είναι αυτονόητη η έμπρακτη στήριξη του Δήμου”.

Τέλος, τα μέλη του συλλόγου “Ορίζοντας” προσέφεραν ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Σημανδηράκη.

 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather